Meld je aan voor de nieuwsbrief

Herenbosweg 27 Melderslo

Specificaties

Vraagprijs: € 529.000 k.k.

  • Postcode: 5962 NW
  • Woonoppervlakte: 109 m2
  • Perceeloppervlakte: 10664 m2
  • Inhoud: 600 m3
  • Bouwjaar: 1964
  • Kamers: 6
  • Slaapkamers: 3
  • Ligging: Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom
  • Bouwvorm: Bestaande bouw
  • Soort woning: Eengezinswoning
  • Type woning: Vrijstaande woning
  • Energieklasse: F
  • Isolatie: Dubbel glas
  • CV ketel: Nefit HRC30cw5 2019 GAS

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Vrij en landelijk wonen!

Op een riant perceel van 10.664 m2 ligt deze vrijstaande woning met groot bijgebouw in het landelijk buitengebied van Melderslo. Hier vind je rust en ruimte met weids uitzicht. De woning beschikt over drie slaapkamers, een
badkamer, woonkamer, woonkeuken, bijkeuken en hal op de begane grond en een kelder. De grote zolder is toegankelijk via een vlizotrap. Er zijn mogelijkheden deze zolder te betrekken bij de woonruimte.

Het betreft een bungalow met alle voorzieningen op de begane grond. Voorheen was dit een tuinderswoning met kas. De kas is afgebroken en een grote tuin met weide en prachtige bomen is hiervoor in de plaats gekomen.

Het multifunctionele bijgebouw (132 m2 ) is ideaal voor de zzp-er of voor een beroep aan huis, maar natuurlijk ook voor de hobbyist.

De woning en het bijgebouw behoeft renovatie en verduurzaming.

Bijzonderheden:
– Riant perceel van 10.664 m2
– Veel privacy, natuur, rust en ruimte
– 3 slaapkamers op de begane grond
– Met vlizozolder en kelder
– Kunststof kozijnen met dubbel glas
– Met grote schuur
– Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
– Ideaal voor de paardenliefhebber of zzp-er

Omschrijving woning:
Je komt de woning binnen in de royale hal met fraaie leistenen vloer. De hal met gang biedt toegang tot alle woonruimtes. Hier bevindt zich de meterkast.

De half betegelde woonkeuken is ruim en biedt genoeg mogelijkheden voor een gezellige keukentafel. Het keukenblok is voorzien van een vijf pits gasfornuis, afzuigkap en een koelkast. Vanuit de keuken heb je via een tussenportaal toegang tot de bijkeuken en de provisiekelder.

De woonkamer heeft een L-vorm en is de door de vele ramen een aangename ruimte om te verblijven. De woonkamer beschikt over een oud Hollandse schouw met nostalgische Delfs blauwe tegeltjes en een sfeervolle houtkachel. De woning is rondom voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing met aan de buitenzijde rolluiken.

Via de gang bereik je drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn ingericht met vloerbedekking en beschikken over muurkasten. De grootste slaapkamer is ingericht met laminaatvloer, wanden met behang en een gestuct plafond.

De geheel betegelde badkamer is ingericht met inloopdouche en een wastafel. Via het tussenportaal bij de achter-entree bereik je de toiletruimte met staand toilet. Vanuit hier is ook de kelder en de bijkeuken bereikbaar. Hier bevinden zich de aansluitingen voor het witgoed, een keukenblok met granieten aanrechtblad en de c.v.-ketel.

De ruime zolder is nu bereikbaar via een vlizotrap vanuit de bijkeuken, maar er zijn mogelijkheden om een vaste trap te maken en de zolder te betrekken bij de woonruimte. De ruimte bestaat uit drie delen, waarvan twee delen toegankelijk zijn, en is ingericht met een houten dek en een dak met houten gordingen en eternit dakbeschot.

Aan de achterzijde van de woning is een ruim terras ingericht met grote zonneluifel. Vanuit hier heb je een heerlijk vrij uitzicht over de tuin en eigen parkachtige weide met een diversiteit aan bomen zoals berken-, eiken-, noten-, esdoorn- en wilgenbomen.

De verzorgd aangelegde voortuin is ingericht met beklinkerde paden, hekwerk, gazon, borders met diverse beplanting en platanen. Via de ruime oprit bereik je het bijgebouw en de achtergelegen weide. De weide beschikt over een extra
toegangspoort aan de Herenbosweg.

De locatie beschikt over een put met ondergrondse leidingen en diverse sproeipunten. Deze dateren uit de tijd dat achter de woning een kas stond. In de weide aan de voorzijde is een hoek ingericht met prieeltje. Hier is het fijn vertoeven met een fraai uitzicht!

Omschrijving bijgebouw:
Het multifunctionele bijgebouw bestaat uit twee delen, met een doorgang aan de binnenzijde die afsluitbaar is met een rolluik. Aan de achterzijde is een afhang gemaakt voor o.a. opslag van hout.

Kenmerken bijgebouw:
– Dak: asbesthoudende golfplaten, geïsoleerd
– Gevels: halfsteens, met betonramen
– Vloer: beton
– Toegang voorzijde: via stalen kanteldeur en loopdeur.
– Toegang achterzijde: via grote schuifdeur en loopdeur.
– Voorzien van water (wasbak aanwezig) en elektra.

Bestemming:
De locatie is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Buitengebied Horst aan de Maas’. Het gedeelte met woning en opstallen heeft de bestemming ‘Wonen’. Het aangrenzende grasland heeft de bestemming ‘Agrarisch met waarden’.

Omgeving:
Melderslo is een dorp met circa 2150 inwoners en heeft een bloeiend verenigingsleven. Het dorp heeft onder andere een eigen basisschool en een supermarkt en is dicht gelegen bij Horst. Horst vervult een belangrijke regiofunctie met
ruime voorzieningen, een gezellig winkelcentrum en een eigen NS-station (Horst-Sevenum).

Rondom Melderslo is volop natuur, met een afwisseling van bos en landbouwgebieden en dicht bij de rivier de Maas. Met uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden en met veel bezienswaardigheden en attracties in de omgeving.

De locatie is gelegen op ca. 2,5 km afstand van de A73 richting Venlo en Nijmegen.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten