Meld je aan voor de nieuwsbrief

Roggelseweg ong Egchel

Te koop

Specificaties

Prijs op aanvraag

  • Postcode: 5987 NC
  • Perceeloppervlakte: 8.28.84 ha
  • Hoofdtype(n): Losse Grond
  • Grondsoort: Zand

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Wij bieden u een mooi rechthoekig en vlak perceel cultuurgrond aan welke goed bereikbaar is vanuit de de Roggelseweg in het buitengebied van Egchel. Het betreft een riant perceel van ca. 08.28.84 ha welke uitermate geschikt is voor de teelt van diverse landbouwgewassen. Het perceel is geheel omsloten door zandwegen. De omgeving kenmerkt zich door agrarisch buitengebied met agrarisch bestemde gronden en natuur. De grondkwaliteit als zandgrond is erg goed voor akkerbouw, tuinbouw of boomteelt.
Op het perceel zijn drie beregeningsputten gelegen waarvan 1 putregistratie in de verkoop is inbegrepen. Indien gewenst dient de koper zelf zorg te dragen voor een registratie voor de overige 2 beregeningsputten. Vanuit één put loopt er een hydrant om op diverse plekken een wateraansluiting te hebben om het gehele perceel met een haspel te kunnen beregenen.

Kadastrale situatie
Gemeente Helden, sectie H, nummer 146 en 147, tezamen groot ca. 08.28.84 ha.

Bodem en gebruik
De grondsoort betreft zandgrond waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om er diverse akkerbouw- en tuinbouwgewassen te telen. Het perceel is de laatste jaren in gebruik geweest voor de teelt van maïs en aardappelen. Circa 3 ha is momenteel ingezaaid met een groenbemester.

Bijzonderheden
– Het jachtrecht is verhuurd.
– Het perceel wordt geleverd vrij van pacht en/of enig ander gebruiksrecht.
– Verkoper is niet bekend met bodemverontreiniging.
– Op het perceel is een hoogspanningsmast gelegen.
– Op het perceel ligt een leidingstrook waar een opstalrecht nutsvoorzieningen op is gevestigd ten behoeve van TenneT TSO B.V. voor het onderhouden van deze leidingen. In de bijlage is leidingstrook schetsmatig weergegeven.

Verkoopprocedure
Het perceel wordt verkocht ‘per inschrijving’. Het inschrijfformulier met bijbehorende voorwaarden kunnen worden opgevraagd bij de makelaar.
Het volledige ingevulde en ondertekende inschrijfformulier dient uiterlijk op 11-10-2024 vóór 13.00 uur ingeleverd te worden bij Arvalis Kantoor Roermond, Steegstraat 5, 6041 EA Roermond of per e-mail gericht aan ndriessen@arvalis.nl. Binnen 5 werkdagen zal de bieder(s) geïnformeerd worden of het perceel hem gegund is. Gunning geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper.

Aanvaarding
Feitelijke en juridische levering uiterlijk 1 november 2024.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nard Driessen (makelaar)
t: 06 4859 2874
e: ndriessen@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA ROERMOND
t: 0475 355 700
www.arvalismakelaars.nl

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten