Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schaapherdersweg 10 America

Specificaties

Vraagprijs: € 1.580.000 k.k.

  • Postcode: 5966 RC
  • Woonoppervlakte: 411 m2
  • Perceeloppervlakte: 19409 m2
  • Inhoud: 1782 m3
  • Bouwjaar: 2003
  • Kamers: 8
  • Slaapkamers: 4
  • Ligging: Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
  • Bouwvorm: Bestaande bouw
  • Soort woning: Villa
  • Type woning: Vrijstaande woning
  • Isolatie: Volledig geisoleerd

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Aan de Schaapherdersweg in het dorp America, nabij Horst aan de Maas en Sevenum, staat deze unieke villa uit 2003 op een royaal perceel van bijna 2 ha. De gehele woning is onder architectuur gebouwd, degelijk en met zorg voor detail.
Het huis biedt een verrassende ruimte en is keurig afgewerkt, waardoor het een luxe uitstraling heeft. De begane grond heeft naast een woonkamer, leefkeuken, twee aparte toiletten, bijkeuken met witgoedaansluitingen, ook nog twee kantoor/hobbykamers én een slaapkamer met eigen badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens drie slaapkamers en een tweede badkamer. Tevens is hier toegang tot een balkon aan de achterzijde en twee aan de voorzijde.
De tuin is geheel rondom de woning en heeft een royale eigen oprijlaan. De woning is bijzonder en uniek in zijn soort. In het souterrain is een binnen- en buiten zwembad aangelegd welke in verbinding ligt met elkaar, Tevens is hier een extra badkamer en een ruimte die nu fungeert als massageruimte. In het souterrain is ook een keuken met schuifpui naar het buitenterras waar je in de zomer heerlijk aan het zwembad kunt vertoeven met alle gemakken van de keuken/bar binnen handbereik.

Bij de woning hoort een grote loods met een oppervlakte van 1.769 m² met kantoorruimte.

Bij binnenkomst valt de hoge entree meteen op. De robuuste eiken houten trap naar de verdieping is een eyecatcher. De hal geeft toegang tot het toilet, meterkast, woonkamer en zowel links als rechts een ruimte die naar wens in te richten is voor bijvoorbeeld hobbyruimte en/of kantoor. De kamer links is momenteel in gebruik als kantoor. Doordat de woning hoog gelegen is, ontstaat er een fraai uitzicht op de landerijen aan de overkant van de woning.

De kamer rechts is in gebruik als hobbykamer maar zou ook gebruikt kunnen worden als extra slaapkamer. Beide kamers zijn voorzien van een tegelvloer, schoon metselwerk, veel raampartijen met kunststofkozijnen met dubbel glas en rolluiken. Ook hebben de kamers middels een terrasdeur toegang tot het balkon aan de beide zijkanten van de woning.

De woonkamer met een centraal zit- gedeelte waar plek is voor een ruime bank. Op de vloer ligt een tegelvloer. De terrasdeuren aan beide kanten naar het terras zijn voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas. In deze ruimte is ook een airco geïnstalleerd welke koelt en verwarmt. De wanden zijn deels voorzien van schoon metselwerk en deels spachtelputz. Bijna iedere ruimte is voorzien van een stofzuigeraansluiting. Hoe ideaal!

Vanuit de woonkamer is linksachterin een slaapkamer gerealiseerd met een badkamer en suite. Net zoals de ruimtes aan de voorkant van de woning heeft deze kamer dezelfde raampartijen met kunststofkozijnen dubbel glas en een terrasdeur naar het terras aan de linkerzijde. De muren zijn voorzien van neutraal spachtelputz. De badkamer en suite is ingericht met ligbad, aparte douchecabine, toilet en een wastafelmeubel alles in een zachte neutrale kleur.

Vanuit de woonkamer is de keuken bereikbaar. Een nette u-vorm keuken met koelkast, vaatwasser(2022) en een 4- pits inductie kookplaat. Deze ruimte biedt genoeg plaats voor een grote eettafel waar je gezellig met de hele familie kunt eten. De terrasdeur naar het terras zorgt voor veel lichtinval en een directe verbinding met buiten. Alle ruimtes worden verwarmd middels luchtverwarming. Vanuit de keuken kom je in een portaal waar ook de entree aan de achterzijde van de woning is. Verder is vanuit dit portaaltje een toilet bereikbaar en een bijkeuken met de witgoed aansluitingen.

Via de mooie eiken houten trap is de verdieping bereikbaar. Deze is voorzien van 3 slaapkamers. Twee kamers zijn voorzien van een terrasdeur met toegang tot een klein balkon aan de voorzijde. De kamer aan de achterzijde heeft een terrasdeur naar het ruime balkon met uitzicht op de royale tuin. Alle drie de kamers zijn voorzien van vloerbedekking, kunststofkozijnen, dubbel glas en spotjes in het plafond.

De badkamer is gerealiseerd met een hoekbad met bubbelbadfunctie, toilet en wastafelmeubel. Vanuit deze ruimte is wederom toegang tot een balkon aan de achterzijde met uitzicht op de royale tuin. Via een vlizotrap op de overloop is de bergzolder bereikbaar waar zich ook nog enkele installaties bevinden.

Tijd voor ontspanning!
…en dan openen we de deur naar de Wellness. De parel van deze woning, een groot binnen- en buiten zwembad voorzien van massagestralen en bubbelbadsysteem. De sfeerverlichting maakt dit zwembad compleet.
Een rolluik zorgt voor een scheiding tussen het binnen- en buitenbad. In deze wellnessruimte is een aparte badkamer gerealiseerd met hoekbad met wederom een bubbelbad functie, toilet en wastafelmeubel. Deze badkamer heeft dezelfde tegel en kleurstelling als de andere badkamers in de woning, rustig en neutraal. De ruimte naast de badkamer is in te richten voor verschillende doeleinden bijvoorbeeld een fitnessruimte/ massage ruimte. Deze ruimte biedt optimale rust en luxe!

Het zwembad gedeelte beschikt over veel ramen en wordt verlicht door spotjes. Er is een aparte keuken met schuifpui, ideaal voor zomeravonden buiten bij het zwembad. Buiten is veel privacy door de bogen met rolluiken, deze kunnen automatisch open en dicht.

Kenmerken & specificaties woning
Het royale perceel met eigen oprijlaan biedt ruime parkeergelegenheid én privacy. Tevens is er een directe toegang tot de loods aan de zijkant vanuit perceel en vanaf de voorkant straatzijde.
– 4 slaapkamers
– 3 badkamers
– Dubbele garage
– Binnen- én buiten zwembad
– Veel privacy
– Royale loods op eigen terrein
– 90 zonnepanelen
– Zonnecollectoren
– Geheel electrische rolluiken
– Alarminstallatie
– Waskoker die was van verdieping naar bijkeuken transporteert

Loods
De loods(bouwjaar 1996) ligt op loopafstand van de woning en is ook bereikbaar via een aparte oprit vanaf de openbare weg. De loods met een lengte van 50 mtr en een breedte van 35 mtr is gebouwd met stalen spanten, vernieuwde dakplaten (2015) en op de vloer liggen H-klinkers en aan de voorzijde deels gevlinderde betonvloer. De spanten hebben een vrije overspanning van 20 mtr. De zijwanden zijn van steens gemetselde stenen en de achtergevel is opgebouwd met damwand panelen. Op het dak liggen asbestvrije golfplaten met een lichtstraat, tevens 90 zonnepanelen en zonnecollectoren.

De hele loods is recentelijk uitgerust met Led- verlichting. Via de zijkant is de loods bereikbaar middels houten schuifdeur en aan de voorzijde via een grote electrische sectionaal deur.

De loods is voorzien van een afsluitbare kantoorruimte met luxe koffiebar. Hier is genoeg ruimte voor een ruime tafel. Achter de kantoorruimte ligt een portaal met een keukenblok, toilet en een douchegelegenheid. Verder zijn er nog twee opslagruimten gerealiseerd voorzien van laminaatvloer. Net zoals de woning is de loods voorzien van een alarminstallatie en bewakingscamera’s.

Omgeving
In America zijn diverse voorzieningen waaronder een huisarts, sportverrenigingen en basisschool. In de nabij gelegen plaatsen Horst aan de Maas en Sevenum vindt u een breed scala aan voorzieningen en omliggende steden zoals Venlo, Eindhoven, Weert en Roermond zijn via de snelwegen A67 en de A73 goed te bereiken. Op circa 4 kilometer afstand van hippisch centrum ‘de Peelbergen’ en met o.a. vakantieparken Limburgse Peel en het Meerdal in de directe omgeving.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het ‘Bestemmingsplan Buitengebied Horst aan de Maas’van de gemeente Horst aan de Maas. Het plan is vastgesteld en deels onherroepelijk in werking gesteld op 19-12-2017. Het heeft de bestemming: ‘Waarde-Archeologie’ 3 en ‘Agrarisch met waarden’.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten